informació general

ruta ESPORT

La Ruta Esport és una ruta circular que, amb un recorregut de 183 km i 3.109 metres acumulats en total, recorre les poblacions de Gandesa, Pinell de Brai, Corbera d'Ebre, La Fatarella, Vilalba dels Arcs, La Pobla de Massaluca, Batea, Bot, Arnes i Horta de Sant Joan durant 3 dies.

Allotjant-se en hostals, fondes, pensions i allotjaments rurals de la zona, la Ruta Turística inclou en tots els casos 3 Mitges Pensions, atès que inclou també el sopar i l'allotjament de la nit prèvia al dia de la sortida, sigui a Arnes o bé a Gandesa.

 

Ruta Guiada

La ruta es pot contractar com a Ruta Esport Guiada, amb un experimentat Guia Local (titulat), que us mostrarà sobre la marxa les curiositats, els racons més meravellosos i amagats del recorregut. Amb Guia local, la sortida pot ser qualsevol día de la setmana, de dilluns a diumenge inclosos. A més del Guia, cal un grup de un mínim de 4 persones i un màxim de 12.


Amb sortida des d'Arnes o Gandesa és la millor opció per gaudir de la ruta despreocupant-se de tot. Simplement, viure plenament aquesta extraordinària experiència.

 

Ruta AutoGuiada

També es pot fer com a Ruta Esport Autoguiada, en la que l'organització us subministrarà un GPS amb les diferents etapes configurades, a més d'una Guia Turística amb els elements més destacats de la ruta, dia a dia, i un petit mapa del recorregut. En aquest cas, s'inicia sempre a Arnes tot i que en ambdós casos, la ruta té exactament el mateix recorregut.

Com a ruta Autoguiada, la ruta la poden fer de 2 fins a 12 persones i es pot iniciar la ruta qualsevol dia, de dilluns a diumenge.

 


En ambdós casos, la Ruta Esport inclou el transport d'equipatge d'allotjament en allotjament, per part de l'organització al llarg de la ruta. Així, no caldrà que us preocupeu de res més que de pedalar i gaudir de l'entorn, de l'experiència, dels paisatges i del recorregut. 

 

Anant amb la pròpia bici o amb bici de lloguer (subministrada per la pròpia organització), la Ruta Esport és la descoberta bàsica de la Terra Alta, pedalant pel territori, transitant per la majoria de les seves poblacions i visitant bona part dels indrets més interessants de la comarca.