informació general

Ruta Complerta

La Ruta Complerta és una ruta circular que, amb un recorregut de 250 km i 4.147 metres acumulats en total, transcorre per les poblacions de Gandesa, Pinell de Brai, Corbera d'Ebre, Caseres, La Fatarella, Vilalba dels Arcs, La Pobla de Massaluca, Batea, Bot, Arnes i Horta de Sant Joan durant  4 dies.

Allotjant-se en hostals, fondes, pensions i allotjaments rurals de la zona, la Ruta Complerta inclou en tots els casos 4 Mitges Pensions, atès que inclou també el sopar i l'allotjament de la nit prèvia al dia de la sortida, sigui a Arnes o bé a Gandesa.

 

Ruta Guiada

La Ruta Complerta es pot fer Guiada. Amb un experimentat Guia Local (titulat) que us mostrarà sobre la marxa les curiositats, els racons més meravellosos i amagats durant la ruta, sovint molt allunyat dels nuclis habitats. Amb el Guia local, la sortida pot ser qualsevol día de la setmana, de dilluns a diumenge inclosos. A més del Guia, cal un grup de com a mínim 4 persones i un màxim de 12.

 


Transitant per camins diversos, amb sortida des d'Arnes o Gandesa és la millor opció per gaudir de la ruta despreocupant-se de tot. Simplement, viure plenament aquesta extraordinària experiència.

 

Ruta Autoguiada

També es pot fer com a Ruta Complerta Autoguiada, en la que l'organització us subministrarà un GPS amb les diferents etapes configurades, a més d'una Guia Turística amb els elements més destacats de la ruta, dia a dia, i un petit mapa del recorregut. En aquest cas, la ruta s'inicia a Arnes tot i que en ambdós casos, té exactament el mateix recorregut. 

 

Com a ruta Autoguiada, la ruta la poden fer des de 2 persones fins a un grup de 12 persones. 

 

En aquest cas -Ruta Autoguiada- es pot iniciar la ruta qualsevol dia de dilluns a dissabte, però no es pot començar a pedalar en diumenge (amb l'allotjament previ a Arnes la nit de dissabte a diumenge), per incompatibilitats amb diversos allotjaments.

 


 

En ambdós casos, la Ruta Complerta inclou el transport d'equipatge d'allotjament en allotjament, per part de l'organització, al llarg de la ruta. Així, no caldrà que us preocupeu de res més que de pedalar i gaudir de l'entorn, de l'experiència, dels paisatges i del recorregut. 

 

Anant amb la pròpia bici o amb bici de lloguer (subministrada per la pròpia organització), la Ruta Complerta és un recorregut a fons de la Terra Alta, recorrent bona part del territori, gairebé totes les seves poblacions i visitant bona part dels indrets més singulars i interessants  de la comarca.