informació general

ruta "DOS DIES"

La Ruta "Dos Dies" és una ruta circular que, amb un recorregut de gairebé 143 km (o 124 km) i 2.250 metres acumulats en total, recorre les poblacions de Gandesa, Pinell de Brai, Corbera d'Ebre, Vilalba dels Arcs, Batea, Bot, Arnes i Horta de Sant Joan durant 2 dies.

Allotjant-se en hostals, fondes, pensions i allotjaments rurals de la zona, la ruta inclou en tots els casos 2 Mitges Pensions, atès que inclou també el sopar i l'allotjament de la nit prèvia al dia de la sortida, sigui on sigui.

 

dos recorreguts

La ruta de dos dies té dos possibles recorreguts; un de llarg de 142 km i 2.251 metres de desnivell i un de curt de 124 km. i 2.124 metres de desnivell acumulat.  

La ruta només es pot contractar com a Ruta Autoguiada, amb un mínim de 2 persones i un màxim de 12, i es pot iniciar qualsevol dia de la setmana.


Amb sortida des d'Arnes o Pinell de Brai és la millor opció per gaudir de la ruta despreocupant-se de tot. Simplement, viure plenament aquesta extraordinària experiència.

 

Ruta AutoGuiada

Essent una Ruta Autoguiada, l'organització, si cal, us subministrarà un GPS amb les diferents etapes configurades, a més d'una Guia Turística amb els elements més destacats de la ruta, dia a dia, i un petit mapa del recorregut. 


També inclou el transport d'equipatge d'allotjament en allotjament, per part de l'organització al llarg de la ruta. Així, no caldrà que us preocupeu de res més que de pedalar i gaudir de l'entorn, de l'experiència, dels paisatges i del recorregut. 

Anant amb la pròpia bici o amb bici de lloguer (subministrada per la pròpia organització), la Ruta "Dos Dies" és una fàcil descoberta de la Terra Alta, pedalant pel territori, transitant per la majoria de les seves poblacions i visitant bona part dels indrets més interessants de la comarca.